Essentials

jouw dagboekje

Download hier je gratis dagboekje.

  • Pagina 1 is de voorkant.
  • Pagina 2 is de achterkant.
  • Pagina 3 de legenda.
  • Om een volledig boekje te hebben print je de daily food diary (pagina 4) 40 keer uit.
  • Pagina 5 print je 8 keer uit.
  • Pagina 6 is je meting en weging deze print je 1 keer.

Kruidenlijst

Klik op de foto hiernaast om de kruiden lijst te downloaden.
Kijk eerst in je keuken wat je al hebt en vink dat af zodat je precies weet wat je nog in huis moet halen. Begin met kleine verpakkingen als je niet gewend bent gekruid te eten.

Supplementen en shakes

Mijn plan omvat op dit moment nog geen ontbijt. Dit omdat ik zelf heel erg lui ben en niet hou van vroeg op staan om de gaan koken. Ik gebruik daarom de ontbijt shake van LifePlus. Ik kan die binnen 5 minuten maken met sinaasappel sap en dan ben ik all ready to GO. Ik kan die werkelijk iedereen aanraden maar realiseer me ook dat dit aan de prijzige kant is. Ik heb daarom een lijst gemaakt met wat ik gebruik en (als ik ze heb gevonden) goedkopere alternatieven. In de lijst vind je ook een stukje waarin ik aangeef hoeveel ik neem van al deze producten. Check altijd even met je huisarts om te kijken of deze hoeveelheden ook passen binnen jouw zorgplan. Ben je verder gezond dan kun je de hoeveelheden aanhouden die ik had. Voor meer informatie over deze producten klik je op de foto hiernaast.

LET OP! Je kunt de challenge meer dan goed zonder deze producten dus je bent helemaal niet verplicht om ook maar iets aan te schaffen. Ik ontvang op sommige artikelen een commissie.

Keuken apparatuur en benodigdheden

Als je op de foto klikt zal in een nieuw scherm een document openen met hierin de materialen en elektrische apparaten die ik regelmatig gebruik in mijn keuken.

De lijst is verdeeld in:

  • Must haves: De items die je moet hebben in je keuken
  • Nice to haves: de items die je kunt aanschaffen als dit binnen je mogelijkheden ligt maar er zijn alternatieven
  • Elektrische apparaten: Alle apparaten met een snoertje die ik regelmatig gebruik

Fase 2 Toegestane levensmiddelen lijst

We zijn nu goed op weg in de 40 dagen challenge, en ik wil je graag ondersteunen met een handige lijst van toegestane levensmiddelen. Deze lijst is een belangrijk hulpmiddel om je te helpen bij het maken van gezonde keuzes en het volhouden van je doelen tijdens de challenge.

Waarom deze lijst belangrijk is: Door je te houden aan de producten op deze lijst, zorg je ervoor dat je de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt en je energieniveau op peil houdt. Het kan soms uitdagend zijn om verleidingen te weerstaan, maar met deze lijst heb je een duidelijke leidraad om op terug te vallen.

Download de lijst: Klik op de foto hiernaast om de lijst met toegestane levensmiddelen te downloaden en zorg ervoor dat je deze bij de hand hebt voor de duur van de challenge. Dit is jouw kans om bewuste keuzes te maken en jezelf uit te dagen met nieuwe recepten!

Boodschappen lijsten

Deze boodschappen lijsten bevatten alles wat je nodig hebt om de hele week alle recepten te kunnen maken. Het kan voorkomen dat ik niet goed heb getelt, het blijft mensen werk. Laat het mij ajb zo snel mogelijk weten dan zal ik het aanpassen. Om de lijst te downloaden klik je op de bijbehorende week nummer.

LET OP: Bijna alle recepten zijn op basis van een 1 persoons huishouden. De stoofpotjes en soepen niet. Maak daarvan extra veel en vries het in.
Bij de meeste recepten voor het diner staat een tip voor gezinsleden die wel aardappel, pasta of rijst willen eten. Die voedingsmiddelen staan niet op de boodschappenlijst.

JOUW EIGEN recepten boekje

Gedurende de challenge zal ik hier per week de kookboekjes publiceren die je kunt downloaden en printen voor persoonlijk gebruik. Zo kun je zelf de challenge herhalen wanneer jij dat wilt. Print het en laat het inbinden voor gebruiksgemak. Ik ga altijd naar Lowie Kopie daarvoor om de kosten te beperken maar een partij als Vista print kan ook.

Heb je op of aanmerkingen? Laat het mij weten zodat ik veranderingen aan kan brengen.