Alle Week menu’s

Welkom bij de weekmenu’s van Sherida’s World! Hier vind je dagelijks inspiratie voor gebalanceerde maaltijden, inclusief gezonde tussendoortjes. Elk menu is zorgvuldig samengesteld en biedt een praktische richtlijn voor ontbijt, lunch, diner en snacks. Het doel is om je te helpen regelmatig en voedzaam te eten, zonder in te leveren op smaak. De recepten zijn eenvoudig te volgen en vaak aangevuld met handige video’s.


Het is belangrijk dat je regelmatig eet. Het maakt daarvoor niet uit hoe laat je begint. Iemand die nachtdienst heeft zal ontbijten wanneer die opstaat en niet perse om 0800 in de ochtend. Onderstaand een voorbeeldschema hoe jij je dag in kunt delen. Ik ga even uit van een persoon die om 08:00 wakker wordt. je kunt dit natuurlijk aanpassen aan wat het beste bij jouw leefstijl past.

  • 08:00 30 minuten voor je ontbijt neem je (indien je deze hebt) Enerxan. Een alternatief zoals caffeine mag ook.
  • 08:30 – 09:00 binnen een uur na wakker worden neem je ontbijt. Dit kan de Lifeplus shake zijn of een ander ontbijt onder 250 kcal (kies levensmiddelen uit de lijst)
  • 11:00 – 12:00 binnen 2 a 3 uur na je ontbijt neem je het eerste tussendoortje
  • 13:00 – 13:30 binnen 90 minuten na je tussendoortje neem je de lunch
  • 15:30 – 16:30 ongeveer 60- 90 minuten na je lunch kies je weer een tussendoortje
  • vanaf 18:30 twee uur na je laatste tussendoortje zit je aan het diner
  • Je neemt je laatste tussendoortje idealiter 3 uur voor je gaat slapen.

Nieuwe plek voor de weekmenu’s

Om alle weekmenu’s te bekijken, klik je eenvoudig op het dropdown-menu bovenaan de pagina met de naam “Alle weekmenu’s”. Hier kun je elk menu openen en bekijken welke recepten we voor je hebben samengesteld.

Veel kookplezier en eet smakelijk!.