250 kcal
porties 2
bereidingstijd 45 minuten
recept
Voor de cloud buns:
3 eiwitten
1,5 eetlepel suikervrije poedersuiker
1 eetlepel cream of tartar
Voor de Burger:
2 Duitse biefstuk (maak 4 patties)
IJsbergsla
Ui
Violife vegan kaas. Je kunt ook cheddar gebruiken (ik ben allergisch)
Voor de burgersaus:
1 Eetlepel mayolijn
1 theelepel suikervrije ketchup
1 theelepel sap van augurken
Eetlepel gesnipperd uitje en augurk
Werkwijze
Klop de eiwitten, cream of tartar en poedersuiker op tot je er pieken van kunt maken. Vorm hier 4 buns van. Gebruik saran wrap om ze in vorm te brengen. Bak de cloud buns in de oven af
Maak 4 burgers van de 2 duitse biefstukken. Maak een burgersaus van de ingredienten. Server 2 patties en 2 buns per persoon en beleg je burger met de ijsbergsla ui en (vegan) kaas.