Deel Je Keuken Avonturen en Blijf Verbonden.

Wat een geweldige week was het! 🎉 We hebben samen ongelooflijke vooruitgang geboekt, en het is inspirerend om te zien hoe iedereen zijn of haar uitdagingen heeft aangepakt. Van het uitproberen van nieuwe recepten tot het delen van persoonlijke verhalen, jullie betrokkenheid brengt de community echt tot leven gebracht. Vergeet niet dat elke stap die je zet, hoe klein ook, bijdraagt aan je groei en ontwikkeling. Laten we deze energie vasthouden en onze reis voortzetten, nu we de volgende stap in de 40 dagen challenge ingaan!

Ik vind het geweldig om te zien en te horen wat jullie allemaal maken en hoe jullie je voelen! Heb jij een smakelijk gerecht gekookt of ben je blij met wat je op je bord hebt? Laat het me weten! Ik hou ervan dat we een open community hebben waar iedereen zich welkom voelt. Afvallen en lekker eten kan perfect samengaan! Tijdens de vorige challenge in juni ontving ik deze tiktok van een deelnemer. Bekijk het even als je tijd hebt en volg haar op haar journey.

@patriciamilop

De 40 dagen challenge is begonnen‼️💪🏽 samen met @Sherida’s world de maker ervan. #40dagenchallenge#ketogeen#christiantiktok #christianlife #fyp #food #weightloss

♬ origineel geluid – Life with Patty

Heb je leuke foto’s of een leuk filmpje? Tag me of stuur ze naar me toe! Het is zo leuk om te zien hoe ieder van jullie zijn eigen draai geeft aan de recepten. Volg vooral ook Patricia en elkaar om jullie voortgang te delen—samen staan we sterker!

Woensdag ga ik live op TikTok! Ik laat je zien hoe je de roerbak met ossenhaas maakt die zaterdag op het menu staat. Voel je vrij om vragen te stellen of je ervaringen te delen. Je kunt me ook vragen om samen live te gaan; soms is dat makkelijker dan in de comments!

Je boodschappenlijst

Je kunt de boodschappenlijst hier downloaden. Print hem en vink voor het gemak af wat je al in huis hebt, zodat je niet dubbel haalt. Kijk ook nog even je recepten na (die vind je hier) want ik heb “standaard kruiden” niet meegenomen in de boodschappenlijst. Je vind de standaard kruidenlijst hier. Dit is een lijst met kruiden die je in principe de hele challenge en hopelijk ook in de toekomst gaat gebruiken.

Je weekmenu

Deze week zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Zo eten we twee keer soep die we vorige week ook hebben gegeeten. Als het goed is heb je deze ingevroren dus dat is lekker makkelijk. Maak ook deze week van de pompoensoep en de Runder stoofschotel lekker veel zodat je dit in porties in kunt vriezen. Maak van de 500 gram kalkoengehakt meerdere burgers en vries ze in met een stukje bakpapier ertussen zodat je ze makkelijk uit elkaar kunt halen wanneer je ze weer gaat gebruiken.

Tip voor de rest van de week:

Je zult merken dat je lichaam minder “honger” signalen afgeeft. Je hebt geleerd om te eten tot je genoeg hebt en niet tot je vol zit—dit noemen we “verzadiging”. Onthoud dit gevoel, want als je in Fase 3 en 4 weer wat meer gaat eten, herken je wanneer je kunt stoppen. Zo voorkom je het jojo-effect.

Merk je dat je een beetje chagrijnig bent? Kijk dan even naar je vitamines. Vergeet je ze misschien te nemen? Dit kan bijdragen aan dat “off” gevoel. Heb je nog geen vitamines? Maak dan tijd voor een bloedonderzoek bij de huisarts om te kijken of je tekorten hebt. Op de website vind je hier een lijst met supplementen die ik nam om mijn tekorten aan te vullen. Het is geen verplichting, maar het helpt echt!

Nieuw in Essentials

Onder de tab ‘ESSENTIALS’ op mijn website vind je na maandag een leuk nieuw receptenboekje met alle recepten die je hebt gemaakt in week 1. Dit kun je printen en gebruiken om foto’s van je gerechten in te plakken, evenals aantekeningen te maken voor eventuele aanpassingen.

Voor de rest van de week wens ik jullie veel succes! Vrijdag ontvangen jullie opnieuw een boodschappenlijst en een preview van het nieuwe menu. Tot dan!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *