cottage cheese wrap met steak ’n cheese

vanaf 350 kcal

Portie 1

Bereidingstijd 45 min

recept

  • 200 gram hutten kase
  • 1 ei
  • 50 gram dungesneden biefstuk
  • 1 plak cheddar of violife kaas
  • Italiaanse kruiden
  • Peper en zout
  • Groente de jij lekker vind gesneden in reepjes. Bijvoorbeeld groene paprika, ui, jalepenos etc.

Werkwijze

Doe je huttenkase en ei in de blender. Giet de emulsie uit over een bakplaat (in een ovenschaal). Bestrooi het met je italiaanse kruiden en eventeel wat zout. Bak dit in een voorverwarmde oven (180 graden) ongeveer 25 minuten.

Laat het volledig afkoelen voor je verder gaat dus je kunt intussen beginnen aan d biefstuk. Kruid je biefstuk royaal met peper zout en italiaanse kruiden. Bak het kort in een pan tot het jouw gewenste gaarheid heeft bereikt. Schep het uit de pan. Je kunt nu eventueel ook je in reepjes gesneden paprika en ui bakken als je hiervoor gekozen hebt. Je kunt stoppen als de randjes van de ui en paprika bruin worden. Dus je bakt het niet helemaal gaar maar lekker knapperig.

Draai je bakpapier met je wrap om en pel dan de bakpapier van je wrap af.

Beleg je wrap met de groente en het plakje kaas. Je kunt nu met een kleine gasbrander de kaas smelten maar je kunt het ook zo laten. Vouw je wrap dicht en eet smakelijk.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *