Recept
Als je geen tijd hebt om de eend te maken koop hem dan kant en klaar bij de Amazing Oriental of je kunt een eendeborst bij de poelier of supermarkt gebruiken voor dit recept.
Voor de eend
1 eend
Chinese
5 spices
1 sinaasappel
Knofloook
Peper en zout
Voor dit recept gebruiken we alleen de borst. De poten zet je in de koelkast voor een andere keer ( maak bijvoorbeeld een roerbak hiermee) De botten van de eend doe je in de vriezer om boullion van te trekken op een ander moment
Voor de salade per persoon
100 gram ijsbergsla
Gele paprika
Komkommer
Bosui
Tomaat
100 gram eendeborst filet zonder vel
Voor de dressing
2 eetlepels hoisin
3 eetlepels rijstazijn
Scheutje light soy sauce
Scheutje sesam olie
Wat sesam zaadjes
Gebruik 2 eetlepels van de dressing per persoon
Eet makelijk!
Sherida , eend vervang ik in een ander stuk vlees. Eend lust ik echt niet.