GEGRILDE GROENTE MET BALSAMICO EN BIEFSTUKPUNTJES

Ingredienten

  • Alle groente die je over hebt an de week ervoor. Pak paprika, courgette, Cherry tomaatjes, ui, aubergine. Alles wat je lekker vind. Zorg dat het per persoon minimaal 350 gram per persoon is.
  • 150 gram biefstuk puntjes
  • balsamico azijn
  • Bol knoflook
  • sap van een citroen
  • Italiaanse kruiden

Werkwijze

Snij je groente in grove stukken en verspried ze over bakpapier. De aangegeven hoeveelheid lijkt veel maar het slinkt enorm in de oven dus maak je niet druk. Doe je groentes in de oven op 175 graden. Deo de knoflook in een stukje zilver folie en vouw het dicht. Omdat we geen olie gebruiken willen we dat het langzaam gaart. Blijf erbij maar na ongeveer 30 minuten zou het klaar moeten zijn.

Kruid de biefstuk met peper zout en italiaanse kruiden en bak in een pan of op de contactgril naar jouw wens (rare tot medium of well done). Maak dan een sausje van de balsamico en de italiaanse kruiden . Zodra de groente klaar zijn doe je ze in een grote kom. Voeg de biefstuk bij en de saus. Mix goed en eet smakelijk!

Vegetarisch

Gebruik in plaats van biefstuk

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *