350 kcal
porties : 2
Bereidingstijd: 40 min
recept
2 tomaten
1 kleine rode ui
Gele en oranje paprika
1 hele komkommer
Marineer de kip (4 dijen) in
1 theelepel komijn poeder
1 eetlepen paprika poeder
1 theelepel pimen poeder (all spice)
1 theelepel chilipoeder
1 theelepel uien poeder
2 theelepels knoflookpoeder
Sap van 1 limoen
Zout en peper naar smaak
Werkwijze
Masseer de kip in met de marinade en laat een uurtje trekken voor je het op de grill doet. Serveer 100 gram kip (zonder bot) per persoon. Groente voor je salade mag je helemaal op uitleven. Maak de dressing in de blender met 40 gram violife creamy, een scheutje azijn en water. 4 blaadjes munt en 1 geraspte teen knoflook. Peper en zout voeg je toe naar smaak.
Pro-tip: maak teveel en haal wat je niet nodig hebt van de grill als de binnentemperatuur boven 70 grade celcius is maar nog onder 80. Laat afkoelen en vries in voor meal prep!