Menu Week 1

3 tm 6 oktober

Donderdag

lunch: Beleg Salade

diner: Zoodles Bolognese

  • Tussendoortje 1 : 125 gram witte druiven
  • Tussendoortje 2: 1 wasa met mager beleg (kipfilet, runderrookworst etc)
  • Tussendoortje 3: Granny Smith appel met kaneel en zoetstof (verwarmd is lekker)

vrijdag

lunch: Vitello tonnato

Diner: kip roerbak

  • Tussendoortje 1: 125 gram witte druiven
  • Tussendoortje 2: 1 Wasa volkoren met mager beleg
  • Tussendoortje 3: 125 gram surimi chips (scheur je surimis sticks in stukjes en  bak in de airfryer 18 min op 180 graden) kijk na 9 minuten even in de airfryer en trek de surimis die aan elkaar zijn gaan zitten los van elkaar. Gebruik geen olie. Zout of chilivlokken is geen probleem Als dip kun je een beetje light soy sauce gebruiken

zaterdag

lunch: kippensoep met groente

Dinner: Aubergine curry

  • Tussendoortje 1: 2 manderijnen
  • Tussendoortje 2: 1 wasa volkoren met mager beleg
  • Tussendoortje 3: 1 granny smith appel

zondag

Lunch: broccoli soep

diner: surinaamse pitjel

  • Tussendoortje 1: 2 manderijnen
  • Tussendoortje 2: 1 Wasa volkoren met mager beleg
  • Tussendoortje 3: 1 Granny smith appel

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *