3 tm 6 oktober
Donderdag
lunch: Beleg Salade
diner: Zoodles Bolognese
- Tussendoortje 1 : 125 gram witte druiven
- Tussendoortje 2: 1 wasa met mager beleg (kipfilet, runderrookworst etc)
- Tussendoortje 3: Granny Smith appel met kaneel en zoetstof (verwarmd is lekker)
vrijdag
lunch: Vitello tonnato
Diner: kip roerbak
- Tussendoortje 1: 125 gram witte druiven
- Tussendoortje 2: 1 Wasa volkoren met mager beleg
- Tussendoortje 3: 125 gram surimi chips (scheur je surimis sticks in stukjes en bak in de airfryer 18 min op 180 graden) kijk na 9 minuten even in de airfryer en trek de surimis die aan elkaar zijn gaan zitten los van elkaar. Gebruik geen olie. Zout of chilivlokken is geen probleem Als dip kun je een beetje light soy sauce gebruiken
zaterdag
lunch: kippensoep met groente
Dinner: Aubergine curry
- Tussendoortje 1: 2 manderijnen
- Tussendoortje 2: 1 wasa volkoren met mager beleg
- Tussendoortje 3: 1 granny smith appel
zondag
Lunch: broccoli soep
diner: surinaamse pitjel
- Tussendoortje 1: 2 manderijnen
- Tussendoortje 2: 1 Wasa volkoren met mager beleg
- Tussendoortje 3: 1 Granny smith appel