200 kcal
portie: 3 a 4 personen.
Bereidingstijd: 20 minuten
ingredienten
Voor de kebab:
400 gram extra mager rundergehakt
1 rode paprika
1 groene paprika
1 groene peper
2 uien
1 eetlepel sumac poeder
1 theelepel zout
1 theelepel komijnpoeder
1 theelepel chili vlokken
Voor de wrap:
- 1 krop romaine sla
- 1 tomaat
- Optioneel: gegrilde groente zoals courgette
Werkwijze
Maak de kebab in de airfryer zoals boven aangegeven. Serveer minimaal 100 gram van de kebab met een kleine krop romaine sla. Gebruik twee blaadjes van de sla en leg daar je tomaat, eventuele stukjes gegrilde groente en 1 kebab tussen. Je serveert maximaal 150 gram van de kebab per persoon. Dit kan omdat je broccolisoep vanmiddag maar 100 gram proteine had.
Vegetarisch: Gebruik de Shawarmama van Beastie plants. Te vinden o.a. bij de Jumbo