Turkse Kebab met romaine wraps

200 kcal

portie: 3 a 4 personen.

Bereidingstijd: 20 minuten

@sheridasworld

Turks kebab 200 kcal 4 porties 400 gram extra mager rundergehakt 1 rode paprika 1 groene paprika 1 groene peper 2 uien 1 eetlepel sumax 2 theelepels zout als je het met brood gaat eten 1 theelepel als je het met sla gaat eten 1 theelepel kmijknpoeder 1 theelepel chili vlokken 10 minuten in de airfryer draai halverwege even om. Serveer 100 gram per persoon ner zoveel groente als je wilt!#lekkereten #kebab #recepten #kookfail #lekkererecepten #koken #CapCut

♬ Vlog – Gaspar

ingredienten

Voor de kebab:

400 gram extra mager rundergehakt
1 rode paprika
1 groene paprika
1 groene peper
2 uien
1 eetlepel sumac poeder
1 theelepel zout
1 theelepel komijnpoeder
1 theelepel chili vlokken

Voor de wrap:

  • 1 krop romaine sla
  • 1 tomaat
  • Optioneel: gegrilde groente zoals courgette

Werkwijze

Maak de kebab in de airfryer zoals boven aangegeven. Serveer minimaal 100 gram van de kebab met een kleine krop romaine sla. Gebruik twee blaadjes van de sla en leg daar je tomaat, eventuele stukjes gegrilde groente en 1 kebab tussen. Je serveert maximaal 150 gram van de kebab per persoon. Dit kan omdat je broccolisoep vanmiddag maar 100 gram proteine had.

Vegetarisch: Gebruik de Shawarmama van Beastie plants. Te vinden o.a. bij de Jumbo

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *