Ga terug

Chocolate Salty Balls

Voorbereidingstijd 20 minuten
Bereidingstijd 18 minuten
Gang Tussendoortje

Ingrediƫnten
  

  • 1 blikje suikervrije gecondenseerde kokosmelk
  • 150 gram ongezoete geraspte kokos
  • 1 eier dooier
  • 150 gram pure melkvrij callebaut druppels

Instructies
 

  • verwarm de gecondenseerde kokosmelk met de kokosrasp en eidooier tot het los begint te laten van de pan
  • verspreid het over een bord en laat een nacht afkoelen in de koelkast
  • De volgende dag draai je balletjes ervan die niet meer dan 20 gram zijn.
  • Smel de chocolade druppels au bain marie en dompel een voor een de balletjes onder. Ieder balletje houd ongeveer 10 gram chocolade vast. Zet ze op een siliconen matje, mal of bakpapier. Bestrooi ligt met grof zeezout en zet ze een kwartier in de vriezer on hard te worden. Eet smakelijk!
    ,
Trefwoord chocolade, kokos, snoep