Kook de rijst in de rijstkoker of volgens de instructies op de zak op pak.
Sla je kipfilet plat met een deegroller en kruid de kip met de droge kruiden. Snij de paparikas in reepjes en voeg die toe aan de kip. Bak alles in de oven op 180 graden ongeveer 40 minuten
Bak in een theelepel olie een halve gesnipperde uit. Voeg de bonen met het vocht uit het blikje toe. Kruid het geheel met wat zout, koriander en komijn poeder naar smaak. Kook op zeer zacht vuur ongeveer 20 minuten
Haal je groente en kip uit de oven als het gaar is en verdeel alles over drie bakjes in gelijke porties.
Maak in een apart bakje wat pico de gallo. Snij hiervoor je tomaat zonder pitjes in blokjes en snipper je ui, jalepeno en koriander. Schep het door elkaar met wat zout en een klein beetje olie. Bewaar dit in sausbakjes voor bij je maaltijd.
Het is ontzettend lekker om hier ook avocado bij te eten, kijk wel uit naar de juiste hoeveelheden!