Pureer de helft van de garnalen in een keukenmachine tot een glad mengsel. Snijd de andere helft grof, zodat je een mooie structuur behoudt. Meng de garnalen samen met de knoflookpoeder, uienpoeder en Old Bay kruiden. Vorm met je handen twee burgers van het garnalenmengsel. Leg de burgers minimaal 30 minuten in de koelkast om op te stijven. Bak de burgers in een pan op middelhoog vuur totdat ze goudbruin en gaar zijn.
Zo maak je de cloud bun
Klop de eiwitten met het bakpoeder in een kom op de hoogste stand tot stijve pieken. Vorm met een lepel of spuitzak kleine ronde broodjes op een bakplaat bekleed met bakpapier. Bestrooi de bovenkant van de broodjes met sesamzaadjes. Bak de broodjes ongeveer 15 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C, tot ze goudbruin en luchtig zijn.
Zo maak je de frietjes
Schil de koolrabi en snijd deze in frietjesvorm. Kook de koolrabifrietjes in water totdat ze bijna gaar zijn. Giet de frietjes af en meng ze met de kruiden. Bak de frietjes vervolgens 15 minuten in de airfryer op 200°C, tot ze goudbruin en knapperig zijn.
Beleg je cloudbun met wat sla en tomaat. Verder kun je als je in Fase III bent wat mayo toevoegen. In Fase II gaat dit niet.