Ga terug

Kip Ceasar Salad voor mealprep

Ingrediƫnten
  

  • 375 gram kipfilet
  • 300 gram boter-, ijberg- of roma salade
  • 3 tomaten
  • 2 tl oregano
  • 1 tl tijm
  • 1 tl rozemarijn
  • Zout en peper naar smaak
  • 240 gram komkommer
  • 3 tomaten
  • 3 eetlepel pijnboom pitjes Kijk of dit past in je deficit

voor de dressing

  • 3 ansjovis filet uit blik
  • 3 eetlepels mayolijn
  • 3 tl mosterd
  • 1 teen knoflook
  • 40 gram parmezaane kaas of pecorino
  • citroensap naar smaak
  • 1 tl Worcestershire saus

Instructies
 

  • Maak de dresing door alle ingredienten in een foodprocessor of blender te mengen tot een gladde saus
  • Kruid je kip met de tijm. oregano en rozemarijn. Breng op smaak met zout en peper. Gril de kip of bak in een pan tot het de juiste binnen tempratuur heeft bereikt
  • Begin met in mealprep drie bakjes onderin de dressing te schenken. Leg hierboven op de gegrilde kip in stukjes gesneden. Daarbovenop de tomaat en komkommer en als laatste je sla. Dit doe je zodat de sappen je sla niet ontrekken van hun vocht en dus lekker juicy blijft. Het gekookte ei bewaar je apart en kun je op de dag zelf vierendelen en aan je salade toevoegen
  • Als je gaat eten hou je het bakje ondersteboven boven je bord. Eet smakelijk