Snij je tomaten en ui in kleine stukjes. Hak je knoflook fijn.. Bewaar dit in een apart bakje
Snij je kipfilet in blokje en bestrooi het met een halve theelepel bakingsoda en een eetlepel water. Laat dit een goede 20 minuten intrekken. Afspoelen is niet nodig maar kan wel.
Bak je de helft van je tomaatblokjes en een derde van gesnipperde ui en je knoflook, 5 a 6 minuten in een eetlepel olie n op laag vuur. Voeg dan de massala toe. Je kunt een slurry maken van je poeder en een beetje water om te zorgen dat het niet te snel verbrand. Bak het niet te lang want dan word de massala bitter. 1 minuut is genoeg. Doe als laatste een fijn geperst teentje knoflook erbij. Kruid het bij met de komijn, koriander en een theelepel boullionpoeder. Haal uit de pan zodra het gaar is.
Fruit in een pan nog een derde van je ui en knoflook. Als het glazig word voeg je kouseband toe en bak het kort op tot het fel groen begint te kleuren, ongeveer 2 a 3 minuten. Merk je dat het te snel gaat doe er dan een klein beetje water bij.
Schil en snij je pompoen in blokjes. Fruit in een aparte pan de rest van de ui , tomaat en knoflook. Verwarm de pompoen in een pan met een paar eetepels water. Kruid naar smaak met een halve theelepel zwarte peper en een boullion blokje (groente). Als het zacht word haal je het van het vuur. Je wil het zacht maar niet zo zacht dat het een puree word.
Verwarm je wrap kort in de pan of in een magnetron. Ik leg hem altijd even op mijn contactgril. Schep je pompoen, kip en groentes erin en vouw het dicht