In drie kommetjes of weckpotjes: meng de chiazaadjes, cacaopoeder, Alpro yoghurt en espresso grondig. Voeg maple syrup toe en roer opnieuw.
Dek af en zet minstens 4 uur in de koelkast (liefst een nachtje!). Roer na 30 minuten even door om klontjes te voorkomen.
Is de pudding te dik? Roer er een scheutje plantaardige melk door. Te dun? Voeg een extra theelepel chiazaad toe en wacht 30 minuten.
Schep in een kom, voeg toppings naar keuze toe en geniet! Als toppings gebrui je vers fruit (bv. banaan of frambozen), granola, kokosrasp of een scheutje amandelmelk.
🌱 Vegan? Je bent er al – de Alpro yoghurt is plantaardig!☕ Geen espresso? Gebruik 1 theelepel instantkoffie opgelost in 1 el heet water.🍫 Dubbel chocolade: Voeg 10 g pure chocoladeschilfers toe aan het mengsel.🍌 Fruitliefhebber? Prak een halve banaan door het mengsel voor natuurlijke zoetigheid.⏲️ Mealprep: Maak 3 porties tegelijk en bewaar tot 4 dagen in de koelkast.