Ga terug

Tiramisu Chia Pudding: Een Overnight Delight!

calorieën 310 kcal

Ingrediënten
  

  • 90 gram chiazaad
  • 540 ml Alpro proteine melk
  • 15 gram cacao poeder
  • 3 shots espresso
  • 3 el maple syrup

Instructies
 

  • In drie kommetjes of weckpotjes: meng de chiazaadjescacaopoederAlpro yoghurt en espresso grondig. Voeg maple syrup toe en roer opnieuw.
  • Dek af en zet minstens 4 uur in de koelkast (liefst een nachtje!). Roer na 30 minuten even door om klontjes te voorkomen.
  • Is de pudding te dik? Roer er een scheutje plantaardige melk door. Te dun? Voeg een extra theelepel chiazaad toe en wacht 30 minuten.
  • Schep in een kom, voeg toppings naar keuze toe en geniet! Als toppings gebrui je vers fruit (bv. banaan of frambozen), granola, kokosrasp of een scheutje amandelmelk.
  • 🌱 Vegan? Je bent er al – de Alpro yoghurt is plantaardig!
    ☕ Geen espresso? Gebruik 1 theelepel instantkoffie opgelost in 1 el heet water.
    🍫 Dubbel chocolade: Voeg 10 g pure chocoladeschilfers toe aan het mengsel.
    🍌 Fruitliefhebber? Prak een halve banaan door het mengsel voor natuurlijke zoetigheid.
    ⏲️ Mealprep: Maak 3 porties tegelijk en bewaar tot 4 dagen in de koelkast.