Ga terug

Porties 3
calorieën 525 kcal

Ingrediënten
  

  • 150 gram quinoa ongekookt
  • 450 gram paprika snij in repen
  • 450 gram courgette snij in repen of grove stukken
  • 3 chipolata of merguez worstjes ongeveer 70 gr per stuk
  • gedroogde kruiden zoals tijm, rozemarijn etc
  • 1 el olijf olie
  • verse peterselie meer verse kruiden mag
  • citroen sap
  • 30 gram feta

Instructies
 

  • Besprenkel de in stukken gesneden groente met olijf olie en je gedroogde kruiden. Rooster ze in een voorverwarmde oven op 180 graden tot ze zacht zijn
  • Kook de quinoa met water (verhouding 1:2) e 10 minuten of volgens de aanwijzingen op het pak.
  • Bak de worstjes in een pan met antiaanbaklaag en zonder extra vet
  • Meng de groente en de quinoa en verdeel over de bakjes. Leg een worstje in ieder bakje. Je kunt per bakje ongeveer 10 gram feta verdelen voor je gaat eten. Vergeet niet je citroensap en peterselie erover te sprinkelen. Je kunt dit zowel warm als koud eten